Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Binnenkort organiseert wijngaard Bilderhof weer een open dag.

Op zondag 12 juni van 11.00-16.00 uur is de wijngaard aan de Zuidendijk 324 geopend. Vanwege het fraaie weer van de afgelopen weken zijn de druiven mooi uitgelopen.

De verschillende druivensoorten zijn te bekijken tijdens een wandeling door de wijngaard. Natuurlijk zijn ook de nieuw gebottelde wijnen te koop.

Zowel de witte wijnen, de rosé en ook de rode wijnen zijn de afgelopen jaren bij keuringen in Nederland, Belgie en Duitsland onderscheiden en worden onder andere geschonken bij het Crimpert Salm.

Vanwege de beperkte parkeergelegenheid op de dijk wordt aangeraden met de fiets te komen.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

VIDEO: Dat past net niet

DORDRECHT – Het blijft een hardnekkig, terugkerend verschijnsel: naast de ondergrondse afval gedumpte rommel. Of ‘bijplaatsingen’, zoals de gemeente het noemt. Aan der Frank van der Goesstraat in Crabbehof had iemand het deze week wel heel bont gemaakt. Daar lag een hele stapel raamkozijnen naast de container. Ondanks verschillende meldingen waren ze enkele dagen later nog steeds niet opgeruimd. (Foto’s en video: Stolk Fotografie)

Actueel

Palen de grond in voor volgende fase nieuwbouw Woonbron in Crabbehof

DORDRECHT – In Crabbehof bouwt Woonbron aan de Frank van der Goesstraat en W.H. Vliegenstraat, verdeeld over drie woongebouwen, in totaal 102 appartementen voor de sociale verhuur. Eén van de bouwblokken is inmiddels opgeleverd en alle woningen erin zijn inmiddels verhuurd. Op dit moment worden de palen geslagen voor het volgende gebouw. Ook deze worden later via Woonkeus verdeeld. (Foto’s: Stolk Fotografie)

Actueel

Kussengevecht?

DORDRECHT – Wat er precies gebeurd is in deze speeltuin aan de Talmaweg in Crabbehof is niet helemaal duidelijk. Afgaand op de troep die er ligt, is een kussengevecht de meest logische verklaring. (Foto’s: Stolk Fotografie)