Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Binnenkort organiseert wijngaard Bilderhof weer een open dag.

Op zondag 12 juni van 11.00-16.00 uur is de wijngaard aan de Zuidendijk 324 geopend. Vanwege het fraaie weer van de afgelopen weken zijn de druiven mooi uitgelopen.

De verschillende druivensoorten zijn te bekijken tijdens een wandeling door de wijngaard. Natuurlijk zijn ook de nieuw gebottelde wijnen te koop.

Zowel de witte wijnen, de rosé en ook de rode wijnen zijn de afgelopen jaren bij keuringen in Nederland, Belgie en Duitsland onderscheiden en worden onder andere geschonken bij het Crimpert Salm.

Vanwege de beperkte parkeergelegenheid op de dijk wordt aangeraden met de fiets te komen.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Nieuw leven voor jeu de boulesbaan

DORDRECHT – Bij de DeetosSnel-hal aan de Vorrincklaan ligt een jeu de boulesbaan die in de loop der jaren in onbruik was geraakt en er niet al te uitnodigend meer uitzag. Zonde, dachten ze bij Doelbewust, de dagbestedingsgroep van Gemiva die uitkijkt op de baan. Ze benaderden Anka Muller, wijkmanager van de gemeente in Crabbehof, met de vraag of hij opgeknapt kon worden, zodat de cliënten er zo nu en dan een potje jeu de boules konden spelen. (Foto’s: Stolk Fotografie).

Actueel

Het was weer lachen

DORDRECHT – Op de parkeerplaats bij de sporthal van DeetosSnel aan de Vorrincklaan in Crabbehof zijn meerdere lege lachgasflessen gedumpt. Het goedje is ter plekke geconsumeerd, want rond de geparkeerde auto’s liggen behalve de lege gasflessen ook flink wat zwarte ballonnen. (Foto’s: Stolk Fotografie)

Actueel

Forse klapper op kruising in Crabbehof

DORDRECHT – Op de kruising Hugo van Gijnweg – Troelstraweg in Crabbehof vond vanmorgen een stevige aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. De ambulance kwam ter plaatse, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. De schade aan beide voertuigen was daarentegen flink.