Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

DEETOS A 1 NIPT VERLOREN

DeetosSnel  A 1

De ploeg van DeetosSnel A1 heeft nipt verloren tegen Groen Geel (met 1 doelpunt). De wedstrijd werd gespeeld om een plaats in de finale te bereiken.  Volgende week zaterdag is de uitwedstrijd.

 

_MG_0605

_MG_0642

_MG_0660

_MG_0714

de wedstrijd was stevig maar wel ver . nummer 5 had een tand door de lip .

_MG_0783

_MG_0794

na de wedstrijd toch nog even een lach .

_MG_0787

na afloop veel verdriet . zo hoort dat als je net met 1 puntje verschil verloren heb . volgende week weer een kans

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

VIDEO: Dat past net niet

DORDRECHT – Het blijft een hardnekkig, terugkerend verschijnsel: naast de ondergrondse afval gedumpte rommel. Of ‘bijplaatsingen’, zoals de gemeente het noemt. Aan der Frank van der Goesstraat in Crabbehof had iemand het deze week wel heel bont gemaakt. Daar lag een hele stapel raamkozijnen naast de container. Ondanks verschillende meldingen waren ze enkele dagen later nog steeds niet opgeruimd. (Foto’s en video: Stolk Fotografie)

Actueel

Palen de grond in voor volgende fase nieuwbouw Woonbron in Crabbehof

DORDRECHT – In Crabbehof bouwt Woonbron aan de Frank van der Goesstraat en W.H. Vliegenstraat, verdeeld over drie woongebouwen, in totaal 102 appartementen voor de sociale verhuur. Eén van de bouwblokken is inmiddels opgeleverd en alle woningen erin zijn inmiddels verhuurd. Op dit moment worden de palen geslagen voor het volgende gebouw. Ook deze worden later via Woonkeus verdeeld. (Foto’s: Stolk Fotografie)

Actueel

Kussengevecht?

DORDRECHT – Wat er precies gebeurd is in deze speeltuin aan de Talmaweg in Crabbehof is niet helemaal duidelijk. Afgaand op de troep die er ligt, is een kussengevecht de meest logische verklaring. (Foto’s: Stolk Fotografie)