Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

DEETOS A 1 NIPT VERLOREN

DeetosSnel  A 1

De ploeg van DeetosSnel A1 heeft nipt verloren tegen Groen Geel (met 1 doelpunt). De wedstrijd werd gespeeld om een plaats in de finale te bereiken.  Volgende week zaterdag is de uitwedstrijd.

 

_MG_0605

_MG_0642

_MG_0660

_MG_0714

de wedstrijd was stevig maar wel ver . nummer 5 had een tand door de lip .

_MG_0783

_MG_0794

na de wedstrijd toch nog even een lach .

_MG_0787

na afloop veel verdriet . zo hoort dat als je net met 1 puntje verschil verloren heb . volgende week weer een kans

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Beloning verhoogd voor tips die leiden tot oplossing moordzaken

De politie vermoedt dat er een connectie is tussen twee heftige moordzaken, die eerder bij Opsporing Verzocht aan bod kwamen. De politie houdt er rekening mee dat het schietincident op 25 april 2020 waarbij Johnny Henriques om het leven kwam en het schietincident van afgelopen oktober, waarbij Remsley Eisden het dodelijke slachtoffer was, beide het gevolg kunnen zijn van een langlopend conflict tussen twee rivaliserende groepen in Dordrecht.

Actueel

Woning in Crabbehof drie maanden dicht na drugsvondst

DORDRECHT – Tijdens een binnentreding door de politie is een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen in de woning aan de Domela Nieuwenhuisweg in Crabbehof. De drugs zijn in beslag genomen en burgemeester Kolff heeft besloten dat de woning van 15 november tot woensdag 15 februari 2023 gesloten moet blijven. De burgemeester wil met de sluiting de openbare orde herstellen, herhaling voorkomen en het signaal afgeven dat hiertegen stevig wordt opgetreden. Wanneer voor de eerste keer harddrugs in een woning wordt aangetroffen, volgt een sluiting van 3 maanden. De bewoner(s) van het pand hebben medewerking verleend aan de sluiting.

Actueel

VIDEO: Moord in Crabbehof bij Opsporing Verzocht

Er is nieuwe informatie beschikbaar gekomen in het onderzoek naar de moord op de Dordtse Remsley Eisden in oktober van dit jaar. De 36-jarige Remsley Eisden werd in de nacht van 15 op 16 oktober meerdere keren geraakt door kogels uit een automatisch wapen. Hij overleed ter plekke. De politie beschikt over nieuwe aanknopingspunten en roept via Opsporing Verzocht getuigen op, zich te melden.