Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

DEETOS A 1 NIPT VERLOREN

DeetosSnel  A 1

De ploeg van DeetosSnel A1 heeft nipt verloren tegen Groen Geel (met 1 doelpunt). De wedstrijd werd gespeeld om een plaats in de finale te bereiken.  Volgende week zaterdag is de uitwedstrijd.

 

_MG_0605

_MG_0642

_MG_0660

_MG_0714

de wedstrijd was stevig maar wel ver . nummer 5 had een tand door de lip .

_MG_0783

_MG_0794

na de wedstrijd toch nog even een lach .

_MG_0787

na afloop veel verdriet . zo hoort dat als je net met 1 puntje verschil verloren heb . volgende week weer een kans

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Pleur daar maar neer

DORDRECHT – Onvermoeibaar blijft de gemeente de strijd aangaan tegen zwerfafval. Maar het blijft vaak toch een kwestie van dweilen met de kraan open, blijkt op maandagochtend bijvoorbeeld tijdens een rondje Crabbehof. Bij verschillende ondergrondse containers was dit weekend weer de nodige troep neergezet die eigenlijk naar de afvalstraat van HVC moet. (Foto’s: Stolk Fotografie)

Actueel

Dansfeest voor jongeren in Crabbehof

DORDRECHT – Stagiairs van welzijnsorganisatie STAD Dordt organiseren op zaterdag 9 maart een spetterend feest voor jongeren uit Crabbehof. SLUSH! is van 18.00 tot 22.00 uur in Trefpunt de Nieuwe Stoof. DJ’s Fedde en Wolph uit Dordrecht zullen draaien in de genres hiphop, RnB, Afro, amapiano en house.

Actueel

Nieuw leven voor jeu de boulesbaan

DORDRECHT – Bij de DeetosSnel-hal aan de Vorrincklaan ligt een jeu de boulesbaan die in de loop der jaren in onbruik was geraakt en er niet al te uitnodigend meer uitzag. Zonde, dachten ze bij Doelbewust, de dagbestedingsgroep van Gemiva die uitkijkt op de baan. Ze benaderden Anka Muller, wijkmanager van de gemeente in Crabbehof, met de vraag of hij opgeknapt kon worden, zodat de cliënten er zo nu en dan een potje jeu de boules konden spelen. (Foto’s: Stolk Fotografie).