Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

DEETOS A 1 NIPT VERLOREN

DeetosSnel  A 1

De ploeg van DeetosSnel A1 heeft nipt verloren tegen Groen Geel (met 1 doelpunt). De wedstrijd werd gespeeld om een plaats in de finale te bereiken.  Volgende week zaterdag is de uitwedstrijd.

 

_MG_0605

_MG_0642

_MG_0660

_MG_0714

de wedstrijd was stevig maar wel ver . nummer 5 had een tand door de lip .

_MG_0783

_MG_0794

na de wedstrijd toch nog even een lach .

_MG_0787

na afloop veel verdriet . zo hoort dat als je net met 1 puntje verschil verloren heb . volgende week weer een kans

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Nieuw café voor Parkinson-patiënten

DORDRECHT – Afgelopen woensdag hebben Nickie van der Wulp (directeur Parkinson Vereniging), Sven de Langen (bestuurder PZC Dordrecht) en Chris van Benschop (wethouder Gemeente Dordrecht) op feestelijke wijze het vernieuwde Parkinson Café Dordrecht geopend. Tijdens de drukbezochte kick-off bij woonzorglocatie PZC Crabbehoven werd het startschot gegeven voor een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met Parkinson(isme) en hun naasten. (Foto: PZC Dordrecht).

Actueel

Feest op het Wij(k)plein in Crabbehof

DORDRECHT – Op het plein aan De Savornin Lohmanweg in Crabbehof was het woensdagmiddag feest. Lentefeest, …

Actueel

VIDEO: Dordt Schoon van start gegaan

DORDRECHT – De aftrap van de actieweek Dordt Schoon vond zaterdag plaats. Onder meer in Crabbehof, bij de tiny houses, werd door vrijwilligers zwerfafval opgeruimd. Wethouder Merx bracht een bezoek aan de opruimactie, georganiseerd door Wijk voor Wijk en Speelotheek Pip en Zo. Na afloop bedankte hij alle deelnemers en nam de zakken met afval in ontvangst. Dat waren er heel wat. Nog de hele week, tot en met 24 maart, vinden er (schoonmaak)activiteiten plaats in het kader van Dordt Schoon. Het programma is hier te vinden.