Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Galerij op het internet

De Galerij

In deze editie van De Galerij leest u onder meer:

Workshops wijzen de weg naar welzijn, Donkere dagen offensief inbraakpreventie, Kunst ligt op straat, Brandweer waarschuwt voor gevaar wensballonnen, Stoofnieuws, Wij werken voor de wijk, Crabbels in Crabbehof, De wereld draait door, Collectieve Zorgverzekering voor lage inkomens, Vergoeding voor indirecte medische kosten via Bijzondere Bijstand en Fotowedstrijd “Wij zijn de Wijk.”

De Galerij

De krant is de wijkkrant voor Crabbehof en Zuidhoven, gemaakt door en voor de bewoners. De Galerij verschijnt vijf keer per jaar en wordt huis aan huis in de wijk verspreid.

U kunt  De Galerij ook hier op de website lezen.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

VIDEO: Dat past net niet

DORDRECHT – Het blijft een hardnekkig, terugkerend verschijnsel: naast de ondergrondse afval gedumpte rommel. Of ‘bijplaatsingen’, zoals de gemeente het noemt. Aan der Frank van der Goesstraat in Crabbehof had iemand het deze week wel heel bont gemaakt. Daar lag een hele stapel raamkozijnen naast de container. Ondanks verschillende meldingen waren ze enkele dagen later nog steeds niet opgeruimd. (Foto’s en video: Stolk Fotografie)

Actueel

Palen de grond in voor volgende fase nieuwbouw Woonbron in Crabbehof

DORDRECHT – In Crabbehof bouwt Woonbron aan de Frank van der Goesstraat en W.H. Vliegenstraat, verdeeld over drie woongebouwen, in totaal 102 appartementen voor de sociale verhuur. Eén van de bouwblokken is inmiddels opgeleverd en alle woningen erin zijn inmiddels verhuurd. Op dit moment worden de palen geslagen voor het volgende gebouw. Ook deze worden later via Woonkeus verdeeld. (Foto’s: Stolk Fotografie)

Actueel

Kussengevecht?

DORDRECHT – Wat er precies gebeurd is in deze speeltuin aan de Talmaweg in Crabbehof is niet helemaal duidelijk. Afgaand op de troep die er ligt, is een kussengevecht de meest logische verklaring. (Foto’s: Stolk Fotografie)