Restaurant De Hoff’nar start thuisservice
Nieuw voorjaarsmenu verkrijgbaar in restaurant en thuis
Wie thuis wil genieten van de kwaliteitskeuken van Restaurant De Hoff’nar in Dordrecht, kan sinds kort gebruik maken van de thuisservice van het Dordtse restaurant. Chef-kok Henk Snijders kookt het nieuwe voorjaarsmenu bij mensen of bedrijven aan huis.
Restaurant De Hoff’nar heeft een nieuw voorjaarsmenu, dat onder andere bestaat uit asperges, zelf gerookte zalm, mooi lamsvlees en kakelverse aardbeien. ‘Prachtige seizoensproducten die we verwerken in mooie gerechten en aanbieden voor aantrekkelijke menuprijzen’, laat Snijders weten.
Het nieuwe voorjaarsmenu loopt tot het einde van het aspergeseizoen. Het menu wordt aangeboden voor 38,50 euro (3 gangen), 45 euro (4 gangen), 52,50 euro (5 gangen) en 59,50 euro (6 gangen).
‘Ons restaurant is gevestigd in het koetshuis van Kasteel Crabbehoff in Dordrecht en staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze keuken kent mediterrane invloeden, niet in de laatste plaats omdat mijn vrouw afkomstig is van het Griekse eiland Corfu’, aldus Snijders, die sinds 2000 werkt voor De Hoff’nar en sinds 2006 eigenaar is.
Restaurant De Hoff’nar heeft een eigen olijfolie uit Griekenland. De olijven worden geteeld door de vader van Soula Snijders, de vrouw van Henk. Daarnaast heeft het restaurant veel Griekse kwaliteitswijnen op de wijnkaart staan.
De eetgelegenheid is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur, en op zondag voor besloten gezelschappen vanaf 18 personen. De lunch is van dinsdag tot en met zaterdag op afspraak vanaf 6 personen. Parkeren kan op de Talmaweg of de parallelweg van de Abraham Kuyperweg, op slechts 50 meter afstand van het restaurant. Hier zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.
Restaurant De Hoff’nar behoort tot de betere restaurants van Dordrecht en omstreken. Het restaurant heeft een notering in de toonaangevende restaurantgids Lekker en behoort daarmee tot de 500 beste restaurants van Nederland. Daarnaast wordt het restaurant al 18 jaar aanbevolen in de befaamde Michelingids.