Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Rommelmarkt Crabbehof 29 oktober

Op zaterdag 29 oktober van 9.00 tot 12.30 uur organiseren de vrijwilligers en het team  Crabbehof van  MEE Drechtsteden een rommelmarkt in Trefpunt De nieuwe Stoof, De Savornin Lohmanweg 100 in Dordrecht. Op zoek naar originele spulletjes, goedkoop speelgoed of tweedehands kleding? Kom dan langs op 29 oktober.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de rommelmarkt? Neem dan contact op met Henk van der Net of Anneke Levolger, team Crabbehof  MEE Drechtsteden, T 078 617 32 40 of e-mail anneke.levolger@meedrechtsteden.nl

mee

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Nieuw leven voor jeu de boulesbaan

DORDRECHT – Bij de DeetosSnel-hal aan de Vorrincklaan ligt een jeu de boulesbaan die in de loop der jaren in onbruik was geraakt en er niet al te uitnodigend meer uitzag. Zonde, dachten ze bij Doelbewust, de dagbestedingsgroep van Gemiva die uitkijkt op de baan. Ze benaderden Anka Muller, wijkmanager van de gemeente in Crabbehof, met de vraag of hij opgeknapt kon worden, zodat de cliënten er zo nu en dan een potje jeu de boules konden spelen. (Foto’s: Stolk Fotografie).

Actueel

Het was weer lachen

DORDRECHT – Op de parkeerplaats bij de sporthal van DeetosSnel aan de Vorrincklaan in Crabbehof zijn meerdere lege lachgasflessen gedumpt. Het goedje is ter plekke geconsumeerd, want rond de geparkeerde auto’s liggen behalve de lege gasflessen ook flink wat zwarte ballonnen. (Foto’s: Stolk Fotografie)

Actueel

Forse klapper op kruising in Crabbehof

DORDRECHT – Op de kruising Hugo van Gijnweg – Troelstraweg in Crabbehof vond vanmorgen een stevige aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. De ambulance kwam ter plaatse, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. De schade aan beide voertuigen was daarentegen flink.