Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Rommelmarkt Crabbehof 29 oktober

Op zaterdag 29 oktober van 9.00 tot 12.30 uur organiseren de vrijwilligers en het team  Crabbehof van  MEE Drechtsteden een rommelmarkt in Trefpunt De nieuwe Stoof, De Savornin Lohmanweg 100 in Dordrecht. Op zoek naar originele spulletjes, goedkoop speelgoed of tweedehands kleding? Kom dan langs op 29 oktober.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de rommelmarkt? Neem dan contact op met Henk van der Net of Anneke Levolger, team Crabbehof  MEE Drechtsteden, T 078 617 32 40 of e-mail anneke.levolger@meedrechtsteden.nl

mee

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

VIDEO: Dat past net niet

DORDRECHT – Het blijft een hardnekkig, terugkerend verschijnsel: naast de ondergrondse afval gedumpte rommel. Of ‘bijplaatsingen’, zoals de gemeente het noemt. Aan der Frank van der Goesstraat in Crabbehof had iemand het deze week wel heel bont gemaakt. Daar lag een hele stapel raamkozijnen naast de container. Ondanks verschillende meldingen waren ze enkele dagen later nog steeds niet opgeruimd. (Foto’s en video: Stolk Fotografie)

Actueel

Palen de grond in voor volgende fase nieuwbouw Woonbron in Crabbehof

DORDRECHT – In Crabbehof bouwt Woonbron aan de Frank van der Goesstraat en W.H. Vliegenstraat, verdeeld over drie woongebouwen, in totaal 102 appartementen voor de sociale verhuur. Eén van de bouwblokken is inmiddels opgeleverd en alle woningen erin zijn inmiddels verhuurd. Op dit moment worden de palen geslagen voor het volgende gebouw. Ook deze worden later via Woonkeus verdeeld. (Foto’s: Stolk Fotografie)

Actueel

Kussengevecht?

DORDRECHT – Wat er precies gebeurd is in deze speeltuin aan de Talmaweg in Crabbehof is niet helemaal duidelijk. Afgaand op de troep die er ligt, is een kussengevecht de meest logische verklaring. (Foto’s: Stolk Fotografie)